Furlan Loader
Pokličite nas 07 45 22 010
Primerjaj artikle

Vlečne kljuke - montaža vlečnih kljuk

Si želite pripeti na avto prikolico, pa nimate kam? Na dopust bi radi vzeli kolesa, pa jih nimate kam dati? Imate dovolj izposojanja prijateljevega vozila z vlečno kljuko ali kombija, da pripeljete material? Rešitev je čisto enostavna, saj potrebujete le vlečno kljuko na vašem avtu ali kombi vozilu in pripeli boste lahko prikolico, nosilec za kolesa, kamper…

Kontaktirajte nas za ponudbo: 07 45 22 010 ali pošljite obrazec.

Montaža vlečne kljuke

Pri nas montiramo le vlečne kljuke priznanih in certificiranih proizvajalcev, katere se lahko vpišejo v homologacijo vozila. Izbirate lahko med različnimi vrstami kljuk: fiksno, hitro snemljivo ali skrito vlečno kljuko.

Nakup vlečne kljuke

Če se zanimate za nakup in vgradnjo vlečne kljuke pri nas, se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo strokovno pomagali pri izbiri. Dobava običajno traja dva do pet delovnih dni. Za vgradnjo se dogovorimo, ko kljuka prispe do nas, uredimo pa vam lahko tudi homologacijo vlečne kljuke ali izdamo potrdilo o strokovni vgradnji.

100% VAREN NAKUP

VAŠI PODATKI SO PRI NAS VARNI

HITRA DOSTAVA

IZDELKE ODPOŠLJEMO ŠE ISTI DAN

PLAČILO S KARTICAMI

MASTERCARD / VISA / MAESTRO

LEANPAY PLAČILO NA OBROKE

ENOSTAVNI IN HITRI OBROČNI NAKUPI

Naložbo (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme in mobilne aplikacije) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×