Furlan Loader
Pokličite nas 07 45 22 010
Primerjaj artikle

Servis avtoklime

Klimatska naprava v avtu je oprema, brez katere si vožnjo še posebej skozi poletje ne predstavljamo. Kot vsaka naprava, ki se uporablja, pa tudi klimatska naprava v avtu potrebuje redno vzdrževanje.

Kako to vzdrževanje zgleda? Da sistem deluje pravilno, mora vsebovati dovolj hladilnega plina. Vsak sistem, pa ne glede na pogostost uporabe, letno izpusti skozi spoje in cevi 5-10% tega plina. In ko v sistemu več ni dovolj plina (ponavadi manj kot 60% plina), klimatska naprava več ne hladi, ugasne se hladilni kompresor in vam je vroče. V našem servisu Vam pred polnjenjem klimatskega sistema preverimo delovanje klimatske naprave in tesnost sistema ter Vam tako privarčujemo stroške, ki bi jih lahko imeli v primeru, da sistem ne bi deloval pravilno.

In ker vse to opravimo v sklopu rednega servisa, traja postopek vsaj 45 minut, v katerem času pa se lahko Vi sprostite v Felga Baru.

Glede količine in tipa plina, ki je potreben za vaš avto se obrnite na nas.
Rezervacija termina: 07 45 22 010

Cena plina - 1g: #cena_plina EUR
Servis klime: #cena_servis EUR

100% VAREN NAKUP

VAŠI PODATKI SO PRI NAS VARNI

HITRA DOSTAVA

IZDELKE ODPOŠLJEMO ŠE ISTI DAN

PLAČILO S KARTICAMI

MASTERCARD / VISA / MAESTRO

LEANPAY PLAČILO NA OBROKE

ENOSTAVNI IN HITRI OBROČNI NAKUPI

Naložbo (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme in mobilne aplikacije) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×