Pokličite nas 07 45 22 010
Primerjaj artikle

Avtooptika - nastavitev podvozja

Poravnava koles je del standardnega vzdrževanja avtomobilov, ki vključuje prilagajanje kotov koles glede na specifikacije proizvajalca avtomobila. Namen teh prilagoditev je zmanjšati obrabo pnevmatik in zagotoviti, da je vožnja vozila ravna in pravilna (brez "vlečenja" na eno stran). Po željah voznika se lahko kolesa nastavijo tudi zunaj specifikacij proizvajalca, da dobite posebne lastnosti vožnje, kar pa se uporablja večinoma pri predelanih, dirkaških ali off-road vozilih.
Zakaj postane z časom podvozje neusklajeno/ne nastavljeno?
Stanje cest je eden od glavnih razlogov za nepravilno poravnavo koles, saj udarci v luknje ali robnike lahko spremenijo nastavitve podvozja/položaj koles. Ker se temu ne da izogniti, je priporočljivo, da vsaj enkrat letno preverite avtooptiko, da zmanjšate obratovalne stroške svojega vozila in si zagotovite varno vožnjo po cestah.
Zakaj bi nastavili podvozje pri nas?
Pri večini nastavitev vozila je najbolj pomembno znanje in izkušnje mehanika, ki nastavitev opravlja. Pri nastavitvi podvozja pa je zelo pomembna tudi natančnost in brezhibnost naprave, ki izmeri trenutne nastavitve in poda željene vrednosti. Optiko vam pri nas nastavimo s pomočjo Hunter Hawkeye optike, ki je vodilna ne samo zaradi natančnosti ampak tudi zaradi ažurnosti in posodobljivosti, kar pomeni, da je pripravljena tudi za najnovejša vozila. Vključujoč znanje in izkušnje naših mehanikov vam lahko brez zadržkov ponudimo odlično opravljeno storitev.
NAZAJ

100% VAREN NAKUP

VAŠI PODATKI SO PRI NAS VARNI

HITRA DOSTAVA

IZDELKE ODPOŠLJEMO ŠE ISTI DAN

PLAČILO S KARTICAMI

MASTERCARD / VISA / MAESTRO

LEANPAY PLAČILO NA OBROKE

ENOSTAVNI IN HITRI OBROČNI NAKUPI

Naložbo (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme in mobilne aplikacije) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×