Pokličite nas 07 45 22 010
Primerjaj artikle

Pnevmatike za ATV/UTV

Vsaka guma se obrablja in tako tudi gume na ATV in UTV vozilih. Razlog za menjavo pa ni nujno obrabljenost ampak lahko tudi neprimeren profil pnevmatike. Ko pride čas za menjavo, se lahko odločite za enake pnevmatike kot ste jih imeli, manj grobe za cestno vožnjo, bolj grobe za terensko vožnjo ali celo skupaj izberemo drugačno dimenzijo pnevmatik, če želite širše, ožje, večje ali manjše.


Kaj potrebujemo za naročilo?
Zaradi velikega števila dimenzij in tipov pnevmatik, pripravimo vsakemu posamezniku individualno ponudbo za ATV/UTV pnevmatike. Na ta način omogočimo, da vsak dobi to kar si želi za svoj stroj. Podatke, katere potrebujemo za izdelavo ponudbe so:
DIMENZIJO PNEVMATIKE
TIP ATV/UTV IN TIP TERENA


Vozite štirikolesnik (ATV), UTV ali buggy? Ga vozite po cesti, nekaj malega po terenu ali samo po terenu? Kakšen je ta teren? Na podlagi tega vam svetujemo z izbiro.

TIP PNEVMATIKE – TUBE TYPE ALI TUBELESS?
Tube type so pnevmatike, ki potrebujejo za tesnenje zračnico. Zračnica je med platiščem in gumo in drži tlak, ki je potreben za vožnjo.
Tubeless so pnevmatike, ki tesnijo zrak med platiščem same. Za popravilo so v primeru predrtja veliko boljše, saj lahko sami na terenu popravite manjše poškodbe.
In na podlagi teh podatkov vam bomo pripravili ponudbo za pnevmatike za vaš ATV/UTV.

 
NAZAJ

100% VAREN NAKUP

VAŠI PODATKI SO PRI NAS VARNI

HITRA DOSTAVA

IZDELKE ODPOŠLJEMO ŠE ISTI DAN

PLAČILO S KARTICAMI

MASTERCARD / VISA / MAESTRO

LEANPAY PLAČILO NA OBROKE

ENOSTAVNI IN HITRI OBROČNI NAKUPI

Naložbo (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme in mobilne aplikacije) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×